fbpx

-Anti stressz- herbapárna - gyógynövényes zöld

Az idegrendszer kiegyensúlyozottságát erősíti az Anti-Stressz Herbapárna, amely nem kevesebb, mint 12 féle, értékes gyógynövényt tartalmaz: portalanított tönkölypelyva, levendula, zsálya, rozmaring, kamilla, macskagyökér, komlótoboz, rózsaszirom, izsópfű, betonikafű, bazsalikom, citromfű és menta is erősíti e nyugtató hatású párna erejét. Ezen lazító, feszültségoldó, alvást segítő gyógynövények csodás keverékét tartalmazó párna kiváló választás alvászavarok, szorongás, idegesség vagy fejfájás esetén. A rózsaszirmok finom illata pedig meghitt, szeretetteljes hangulatot teremt!

4,200Ft5,250Ft

Kiürítés

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

A Csipke és Herba herbapárnái egyedi tervezésű, tisztán természetes termékek. Megszületésük célja az életminőség javítása, legyen szó stresszről, alvás-problémákról, fejfájásról vagy éppen rossz közérzetről.

Anti-Stressz Herbapárna:

Az idegrendszer kiegyensúlyozottságát erősíti az Anti-Stressz Herbapárna, amely nem kevesebb, mint 12 féle, értékes gyógynövényt tartalmaz: portalanított tönkölypelyva, levendula, kamilla, zsálya, rozmaring, macskagyökér, komlótoboz, rózsaszirom, izsópfű, betonikafű, bazsalikom, citromfű és menta is erősíti e nyugtató hatású párna erejét. Ezen lazító, feszültségoldó, alvást segítő gyógynövények csodás keverékét tartalmazó párna kiváló választás alvászavarok, szorongás, idegesség vagy fejfájás esetén. A rózsaszirmok finom illata pedig meghitt, szeretetteljes hangulatot teremt!

A huzat 100% pamutvászon, amely 30 fokon vagy kézmeleg vízben mosható. Porallergiásoknak nem ajánlott.

Plusz egy tipp: a Herbapárna hatása hosszan, akár 2 évre is megőrizhető, ha időnként napra vagy radiátorra helyezzük, ezzel is aktiválva az illóolajok párolgását.

A felhasznált gyógynövények lélektani hatásai

Levendula: Száműzi a gennyes gondolatokat, a félelmeket, a zavaros képeket. Megtisztítja az álmokat, elűzi az álmatlanságot. Frissíti az elmét, fékezi az alantas vágyakat. Növeli az akaraterőt, a visszafogottságot, szünteti a mérgelődést, a lehangoltságot. Fokozza a rend a tisztaság, a megbékélés érzését.

Kamilla: Az elmét hatékonyan tisztítja, a megsértett szívet megnyitja. A békétlenkedő, szennyezett, túlterhelt, ingerlékeny gondolatvilágot megnyugtatja. A lélek lángoló sebeinek tüzét oltja, a forrongó érzelemvilágot, a rosszindulatot csillapítja. (..) Erősíti a szeretet és a barátság tiszta érzését, szünteti a gyűlölködést. (…) Higgadtságra, megértésre hangolja az idegességre, ingerlékenységre, kötözködésre hajlamos embereket.

Komló: A gondolatok megtisztítása révén segít az elmének felülemelkedni a szennyezett állapotokon, a gondokon. Kimozdít az egyhangú nyomasztottságból, könnyeddé tesz, és oldja a szorongást. Csökkenti az érzelmi túlsúlyt. Hűti az indulatokat, és segít feldolgozni a bosszantó élményeket.

Rózsa: Megnyugtat, ellazít, felszabadít, harmóniát hoz. A kibillent lélek egyensúlyát helyreállítja és megtámasztja. Megtisztítja a szívet az indulatoktól, az irigységtől, a féltékenységtől, a gyűlölködéstől, a rosszindulattól. (…) Segít a megbékélésben és a kellemes hangulat megteremtésében. Felébreszti a szeretet, az elfogadás, a megbocsátás és a tisztelet érzését, bátorítja a tisztességes létezést.

Zsálya: A zsálya a búskomor, hitehagyott, örömtelen állapot elmulasztására szolgál. A csüggedést és a kilátástalanságot képes lelkesedéssé változtatni. (…) A kedélybeteg emberek életébe a szeretet tüzét hozza. Az ápolás, a gondoskodás, az önfeláldozás képességével ajándékoz meg, és gerjeszti a jóindulatot. A terheltség érzését, a tompaságot megszűnteti, és fokozza a tisztánlátást.

Borsmenta: Lehiggasztják a forrongó önérzetet, kitisztítják a ködös, zavaros gondolatvilágot, és segítenek eloszlatni a gondfelhőket, a borongós érzelmi állapotokat. Segítenek feldolgozni azokat az élémyeket, amelyeket már “nem vesz be az ember gyomra”, vagy amelyekhez “már gyenge az idegzete”. A zaklatottságot oszlatják.

Bazsalikom: A borongós kedélyből, a nyomasztottság állapotából felszabadít, segít eloszlatni mindazt, ami a szívet nyomja. Az örömre, nevetésre, megbocsátásra való hajlamot erősíti, segíti az értelem előtérbe kerülését. Tisztán tartja a lelket és a gondolatokat. Szünteti a kimerültséget, fokozza az önbizalmat és az együttérzést.

Macskagyökér: A macskagyökér a kimerült elbizonytalanodott szellem stabilizátora, segít kordában tartani a száguldó, csapongó gondolatokat. Radikálisan csökkenti a rossz beidegződések okán kialakuló görcsös félelmeket. Az elme megnyugtatásával segíti az értelmet a gondolatok megtisztításában. A szorongó, lidércnyomásos áloméletet biztonságos mederbe tereli. Az álmatlanság hatékony ellenszere. (…) Szünteti az idegeskedést, a rettegést és az aggódást.

Izsópfű: Segít az összezavarodott lelkivilágot megnyugtatni, a zavarokat tisztázni, a problémákat rendezni. A fagyos érzelemvilágot felmelegíti, fokozza a szeretet jelenlétét, a melegség érzését.

Rozmaring: A rozmaring erősíti a múlt visszamaradt terheinek feldolgozását, melyek az önző, telhetetlen hajlamok fogságába estek, sőt e hajlamokat is féken tartja. Élénkíti az elme működését, fokozza a lelkierőt. A melegszívűséget és a megbocsátás képességét megnyilvánuláshoz juttatja. Izgalmakat sejtető derűt csempész a kedélyállapotba. (…) A szívet bátorítja, lendületbe hoz.

Betonikafű: A felülemelkedéshez és a tisztázáshoz szükséges nézőpontok tudati erősítése által segít megszabadulni a nyomasztó mérgelődéstől. (…) Megtisztítja az elmét az idegesítő, terhet jelentő, feldolgozhatatlan, fullasztó élményektől.

Citromfű: Megnyugtatja a gondolatvilágot, segít kiküszöbölni a szennyező behatások által ingerelt elme görcsös félelmeit, fóbiáit. (…) Enyhíti a halálfélelem, a szorongás okozta gátoltságot. Segíti az elengedés képességét. Szünteti az érzelmi nehézségeket, a tompaságot, a zavarodottságot és az ingerültséget is, ezzel javítja a tisztánlátást. Frissítő, életerő-fokozó hatású, megnyitja a szívet.

(Felhasznált irodalom; Dr. Kmeth Sándor: Herbárium)

Csipke és Herba Herbapárnák – A természet ereje egy párnába zárva!

Méret

30x40cm, 25x50cm

Töltet

tönkölypelyva, levendula, zsálya, rozmaring, kamilla, macskagyökér, komlótoboz, rózsaszirom, izsópfű, betonikafű, bazsalikom, citromfű, menta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„-Anti stressz- herbapárna – gyógynövényes zöld” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20000Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.

A felhasznált 100%-ban pamut és len textíliák Öko-Tex Standard tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A cirbolyafenyő párnák töltete az osztrák alpesi hegyekből származik

Minden egyes párna kézzel töltött, kézműves termék

Scroll Up