Vásárlói vélemények

D.Éva Budapestről írta: Kíváncsiságból leptem meg magam egy cirbolyfenyő párnával és nem csalódtam! Csodás az illata, enyhén érezni az egész szobában, de legfőképp az ágy körül. Már az illatával megnyugtat, és kipihentebben ébredek. Nagyon szép a huzata, ajándékba is szívesen adnám..

Még több

Termékek / Szettben olcsóbb / Levendulás szett

Levendulás szett - Kép 1.

Levendulás szett

bruttó egységár: 2.870 Ft

AKCIÓS egységár: 2.296 Ft

darab

Termékleírás

A levendula titkai című könyvből sok-sok érdekességet tudhatunk meg erről a méltán nagyon kedvelt növényről.
Bár főként dísznövényként ismerjük, a levendula ezer olyan értékkel büszkélkedhet, melynek köszönhetően számos területen felhasználható, a szépségápolásban, a gyógyászatban, a gasztronómiában és a háztartásban.
Ennek a kiváló növénynek köszönhetően sikerrel szállhatunk harcba a különböző sérülésekkel, fáradtsággal, stresszel, gyógyszerfüggőséggel, korpával, de még a tetvekkel és molyokkal is! Ez a kis útmutató végigvezet a levendula összes felhasználási területén, és számos példával illusztrálja mindezt.

A levendulás illatpárna azonnal belopja magát bárki szívébe, és csodás illattal tölti meg otthonunk! Ha a szárított levendulával töltött párnácskákat a közelünkbe tesszük, segít a nyugodtabb alvásban, egy egy stresszes nap után. Használhatjuk az otthonunk bármely részén és élvezhetjük jótékony hatásait. Ezt az egyedi, különleges kézműves párnácskát adhatjuk ajándékba is és biztosan sikerül örömet szerezni vele másoknak is.

A szett tartalma:

- A levendula titkai könyv

- levendula illatpárna 1 db.

 Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra