Vásárlói vélemények

Hajnalka Bátmonostorról írta: Maria Treben könyvét a családban eredményesen használom. Az ott leírtak miatt szerettem volna svédkeserűt készíteni, de az alapanyagok beszerzése nehéz. A svédkeserű fűszerkeverékben minden a kellő mennyiségben benne van.

Még több

Termékek / Szettben olcsóbb / Levendulás szett

Levendulás szett - Kép 1.

Levendulás szett

bruttó egységár: 3.470 Ft

AKCIÓS egységár: 2.776 Ft

darab

Termékleírás

A levendula titkai című könyvből sok-sok érdekességet tudhatunk meg erről a méltán nagyon kedvelt növényről.
Bár főként dísznövényként ismerjük, a levendula ezer olyan értékkel büszkélkedhet, melynek köszönhetően számos területen felhasználható, a szépségápolásban, a gyógyászatban, a gasztronómiában és a háztartásban.
Ennek a kiváló növénynek köszönhetően sikerrel szállhatunk harcba a különböző sérülésekkel, fáradtsággal, stresszel, gyógyszerfüggőséggel, korpával, de még a tetvekkel és molyokkal is! Ez a kis útmutató végigvezet a levendula összes felhasználási területén, és számos példával illusztrálja mindezt.

A levendulás illatpárna azonnal belopja magát bárki szívébe, és csodás illattal tölti meg otthonunk! Ha a szárított levendulával töltött párnácskákat a közelünkbe tesszük, segít a nyugodtabb alvásban, egy egy stresszes nap után. Használhatjuk az otthonunk bármely részén és élvezhetjük jótékony hatásait. Ezt az egyedi, különleges kézműves párnácskát adhatjuk ajándékba is és biztosan sikerül örömet szerezni vele másoknak is.

A szett tartalma:

- A levendula titkai könyv

- levendula illatpárna 1 db.

 Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra