Vásárlói vélemények

Katalin írta: Mivel a kozmetikai termékek bőr allergiát váltottak ki, nagyon sok 'bio'-nak mondott terméket próbáltam, sajnos nem sok sikerrel. Végül eljutottam a "Maria Treben" termékekhez, amit már egy éve használok rendszeresen. Azóta elmúlt az allergiám és nagyon elégedett vagyok a termék minőségével. Mindenkinek őszinte szívvel ajánlom, aki természetes alapanyagból készült terméket szeretne használni.

Még több

Termékek / Szettben olcsóbb / Gyógyfüves szett

Gyógyfüves szett - Kép 1.

Gyógyfüves szett

bruttó egységár: 20.605 Ft

AKCIÓS egységár: 16.480 Ft

darab

Termékleírás

A Gyógyfüves szett magában foglalja Maria Treben; Gyógyfüvek Isten kertjéből című művét, melyről így ír:

"Tudniillik, minden, amit tudok, benne van ebben a könyvben!"

Az egészség és a jó közérzet eléréséhez illetve megtartásához találunk használati utasítást, tanácsot, leírást ahhoz, hogyan kell házilag elkészíteni a válogatott szereket, a betegségek alfabetikus sorrendben alkotják ezt a könnyen használható, jól érthető és praktikus kötetet.

A svédkeserű hatóanyagait tartalmazó svéd gyógyfüves termékcsaládunk mindegyike Maria Treben tudását alapul véve készülnek, legnagyobb részben az ő receptjeit és ismereteit tiszteletben tartva kerülnek gyártásra, hogy a felhasznált gyógynövények pozitív hatással legyenek ránk, emberekre.

A szett tartalmazza a "mindentudó" Svéd gyógyfű balzsamot (100ml), mely rendelkezik a svédkeserű jellegzetes illatával és színével, a "ragyogó" Svéd gyógyfű krémet (100ml), mely élettel teli ragyogással tölti fel bőrünket, valamint a "kényeztető" Svéd gyógyfű tusfürdőt, mely a számottevő gyógyfüvek kellemes illatával és jóságaival tisztán természetesen kényezteti bőrünket.

 

 

 

 

Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra