Vásárlói vélemények

D.Éva Budapestről írta: Kíváncsiságból leptem meg magam egy cirbolyfenyő párnával és nem csalódtam! Csodás az illata, enyhén érezni az egész szobában, de legfőképp az ágy körül. Már az illatával megnyugtat, és kipihentebben ébredek. Nagyon szép a huzata, ajándékba is szívesen adnám..

Még több

Termékek / Svédkeserűk / Eredeti Maria Treben svédkeserű fűszerkeverék

Eredeti Maria Treben svédkeserű fűszerkeverék - Kép 1.

Eredeti Maria Treben svédkeserű fűszerkeverék

bruttó egységár: 5.970 Ft

AKCIÓS egységár: 4.776 Ft

darab

Termékleírás

A svédkeserű egy hagyományos alternatív háziszer, aminek a háztartásokban már hosszú évek óta sokrétű felhasználása ismeretes, és amit már nagyanyáink és anyáink is nagyra becsültek. A svédkeserű Maria Treben az Egészség Isten patikájából című könyvének megjelenésének köszönhetően került a köztudatba. Mivel a könyv hatalmas sikert aratott, világszerte több millió ember otthonába eljutott, a svédkeserűnek is világhírt hozott. Művében beszámolt a svédfüvek történetéről, nyilvánosságra hozta a régi kéziratot és elmesélte miként fejtették ki csodálatos hatásukat a svédfüvek sok esetben.

Treben asszony modern gondolkodású személyiség volt aki folyamatosan a svédkeserű recepttúráján és annak időszerűvé tételén dolgozott. A legendát sok cég kihasználta és azóta is különböző recepttúrákon alapuló svédkeserűket állítanak elő.

A kereskedelem megkülönbözteti a nagy és kis svédkeserűt valamint néhány más receptet. Maria Treben mindenekelőtt a kis svédkeserűt ajánlotta, ami által az különösen kedvelt lett.

Az eredeti Maria Treben svédkeserűt Treben asszony utoljára 1981-ben állította össze és igazította hozzá a modern követelményekhez és amelyről csak kézzel írott, de nyilvánosságra soha nem hozott feljegyzések léteznek. Ez a recepttúra „original nach Maria Treben” szóképes márkanév alatt van bejegyezve és azóta is változatlan minőségben egy ausztriai gyógyszerészeti üzemben kerül gyártásra.

A svédfüveket tartalmazó tasak tartalmát 1,5 liter gabona-,vagy gyümölcspálinkával felönteni, (ne legyen több 40%-os alkoholtartalomnál) és naponta felrázni. 20-30 nap elteltével átszűrni és kipréselni. A tinktúrát kis üvegekbe töltjük, ezeket jól lezárjuk és hidegen tároljuk. Az átszűrt és vászon zsákba csomagolt füvek frissítő fűrdőként szolgálhatnak.

Tartalmazza többek között : fehérüröm, mirha, sáfrány, természetes kámfor, manna, fehér kurkuma, bábakalács gyökér, angelika, édesgyökér, dióhéj, theriak : zsálya, orvosi angyalgyökér, gyömbér, fahéj, szerecsendió, szegfűszeg, méz

Tisztán természetes termék, a növények esetleges összeragadása (mézzel kevert) nincsen hatással a minőségre.

Súlya: 72 gramm

Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!
Kapcsolódó termékek Egységár
Eredeti Maria Treben alkoholmentes svédkeserű sáfránnyal 500 ml Egységár: 6.870 Ft
Eredeti Maria Treben alkoholmentes svédkeserű sáfránnyal 1000 ml Egységár: 12.270 Ft
Eredeti Maria Treben alkoholmentes svédkeserű sáfránnyal 200 ml Egységár: 4.470 Ft
Svédkeserű fűszerkeverék szett Egységár: 17.910 Ft
Svédkeserű szett 3x500ml Egységár: 20.610 Ft

Vissza az előző oldalra