Vásárlói vélemények

Pusztai Mária Magdolna írta: "Nagyon meg vagyok elégedve a választott termékekkel. Igényes és szép kivitel, minőséget biztosító termékek, biztonságos csomagolás, rövid szállítási határidő jellemzi a szolgáltatásukat. Rendszeresen rendelek Önöktől, ezért bátran ajánlom mindenkinek a Maria Treben Kft. "természet patikáját"."

Még több

Termékek / Svédkeserűk / Eredeti Maria Treben alkoholmentes svédkeserű sáfránnyal 200 ml

Eredeti Maria Treben alkoholmentes svédkeserű sáfránnyal  200 ml - Kép 1.

Eredeti Maria Treben alkoholmentes svédkeserű sáfránnyal 200 ml

bruttó egységár: 4.470 Ft

AKCIÓS egységár: 4.023 Ft

darab

Termékleírás

A svédkeserű egy hagyományos alternatív háziszer, aminek a háztartásokban már hosszú évek óta sokrétű felhasználása ismeretes és amit már nagyanyáink és anyáink is nagyra becsültek. A svédkeserű Maria Treben az Egészség Isten patikájából című könyvének megjelenésének köszönhetően került a köztudatba. Mivel a könyv hatalmas sikert aratott, világszerte több millió ember otthonába eljutott a svédkeserűnek is  világhírt hozott. Művében beszámolt a svédfüvek történetéről, nyilvánosságra hozta a régi kéziratot és elmesélte miként fejtették ki csodálatos hatásukat a svédkeserűk sok esetben.

Treben asszony modern gondolkodású személyiség volt aki folyamatosan a svédkeserű recepttúráján és annak időszerűvé tételén dolgozott. A legendát sok cég kihasználta és azóta is különböző recepttúrákon alapuló svédkeserűket állítanak elő.

A kereskedelem megkülönbözteti a nagy és kis svédkeserűt valamint néhány más receptet. Maria Treben mindenekelőtt a kis svédkeserűt ajánlotta, ami által az különösen kedvelt lett.

Fő termékünk az eredeti recept alapján készült svédkeserű sáfránnyal, amelyet Maria Treben utoljára 1981-ben állította össze és igazította hozzá a modern követelményekhez és amelyről csak kézzel írott, de nyilvánosságra soha nem hozott feljegyzések léteznek. Ez a recepttúra Ausztriában élelmiszerként deklarált, a spanyolországi Bilbaóban székelő védjegyjogot harmonizáló Európa hivatalnál pedig „original nach Maria Treben” szóképes márkanév alatt van bejegyezve és amelyik azóta is változatlan minőségben egy ausztriai gyógyszerészeti üzemben kerül gyártásra.

A modern kor elvárásainak megfelelve és a különböző igényekhez igazodva, egy különleges gyártási mechanizmusnak köszönhetően kifejlesztésre került az alkoholmentes svédkeserű is, ami szintén Maria Treben receptjét felhasználva kerül gyártásra.

Az alkoholmentes svédkeserűt is higítva kell inni, mindenki használhatja, aki nem kedveli vagy nem szeretne alkoholt fogyasztani. 1 éves kor után gyerekeknek is adható, ami kis mennyiségben ajánlatos, reggel és este fél kávéskanállal némi vízzel vagy teával higítva.INCI EU: ABSINTHII HERBA, ALTHAEAE RADIX, ANGELICAE RADIX, ANGOSTURAE CORTEX, ANISI FRUCTUS, ANISI STELLATI FRUCTUS, ARTEMISIAE HEBA, AURANTII AMARII PERICARPIUM, CAMELLIA SINENSIS FOLIUM, CARDAMOMI FRUCTUS, CARTHAMI FLOS, CARYOPHYLLI FLOS, CENTAURIIHERBA, CHAMOMILLAE FLOS, CINNAMOMI CEYL.CORTEX, CORIANDRI FRUCTUS, CUBEBAE FRUCTUS, EBULI RADIX, FOENICULI FRUCTUS, GALANGAE RHIZIMA, GENTIANAE RADIX, INULAE HELENII RHIZOMA, CYNARAE FOLIUM, PIPERIS NIGRI FRUCTUS, IRIDIS RADIX, JUNGLANDIS REGIAE FOLIUM, LIQUIRITIAE RADIX, LIQUIRITIAE SUCCUS, MELISSAE FOLIUM, MENYANTHIS HERBA, MYRISTICAE ARILLUS, MYRISTICAE SEM., MYRRHAE (GUMMI RESINA), SALVIAE FOLIUM, SATUREJAE HERBA, SERPHYLLI HERBA, THYMI HERBA, TORMENTILLAE RADIX, ZEDOARIAE RADIX, ZINGIBERIS RADIX, SORBIT, ZUCKERCOULEUR, NATRIUMBENZOAT, KALIUMSORBAT.Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!
Kapcsolódó termékek Egységár
Eredeti Maria Treben alkoholmentes svédkeserű sáfránnyal 500 ml Egységár: 6.183 Ft
Eredeti Maria Treben alkoholmentes svédkeserű sáfránnyal 1000 ml Egységár: 11.043 Ft
Eredeti Maria Treben svédkeserű fűszerkeverék Egységár: 5.373 Ft
Svédkeserű fűszerkeverék szett Egységár: 17.910 Ft
Svédkeserű szett 3x500ml Egységár: 20.610 Ft

Vissza az előző oldalra