Vásárlói vélemények

Pusztai Mária Magdolna írta: "Nagyon meg vagyok elégedve a választott termékekkel. Igényes és szép kivitel, minőséget biztosító termékek, biztonságos csomagolás, rövid szállítási határidő jellemzi a szolgáltatásukat. Rendszeresen rendelek Önöktől, ezért bátran ajánlom mindenkinek a Maria Treben Kft. "természet patikáját"."

Még több

Termékek / Natúrpárnák / Betonikafüves Hildegard-féle natúrpárna

Betonikafüves Hildegard-féle natúrpárna - Kép 1.

Betonikafüves Hildegard-féle natúrpárna

bruttó egységár: 3.490 Ft

darab

Termékleírás

A középkori apátnő, Hildegard von Bingen (1089 – 1179) az elsők között összegezte az évszázadok alatt felhalmozódott tudást a természetes gyógymódokról. Minden későbbi követője, például Maria Treben is az ő ismereteiből meríthetett. A középkori betegápolás kevés lehetőségeinek egyike a kolostorok növényismeretein alapuló kezelései voltak. Hildegard összekapcsolta ezt a népi gyógyászattal, az ókori tudással, saját megfigyeléseivel, felismeréseivel és látomásaival.

Az egészséges idegrendszeri működés alapfeltétele a jó minőségű, mély alvás és a pozitív álmok. Az alvászavaroknak sokféle oka lehet, testi bajoktól egészen a szellemi-lelki túlterheltségig. Bingeni Szent Hildegard is ismerte a problémát és írt először a betonikafű rendkívüli képességeiről és a gyógynövénnyel töltött párnák alvásra és az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól.

„ Akit rémálmok gyötörnek, tartson magánál orvosi tisztesfüvet, mikor este aludni megy és amikor alszik,  kevesebb rémálmot fog látni és érezni.”  /Hildegard von Bingen/

Az orvosi tisztesfű, más néven betonikafű egy Európában és Ázsiában egyaránt honos régi gyógynövény, melynek számos jótékony hatást tulajdonítanak.

A tönkölybúza értékes tulajdonságairól Hildegard von Bingen is tudott, ezért is hirdette, hogy a betonikafűvel dúsított tönkölypelyva párna képes a szervezet öngyógyító erejét aktivizálni és ezáltal regenerálni, kiegyensúlyozni annak működését.
Használhatjuk a párnát álmatlanság ellen, az álmok szabályozására, rémálmok megszüntetésére. Pihentető, nyugodt alvás elérésének érdekében, helyezzük a párnát közel a fejünkhöz, de ne feküdjünk rá. A betonikafű enyhe illata nem zavaró, felnőttek és gyerekek egyaránt használhatják.

A Hildegard-féle alvópárna alkalmazása mellett érdemes még néhány dologra odafigyelni a pihentető alvás érdekében:

    - Mindig ugyanabban az esti órában térjünk nyugovóra

    - Szüntessünk meg minden zavaró fényforrást

    - Kapcsoljunk ki minden elektronikai eszközt, vagy száműzzük a hálószobából

    - Lefekvés előtt szellőztessük ki a szobát

    - Kényelmes pizsamát válasszunk

    - Elalvás előtt egy órával kortyolgassunk citromfű teát, vagy egy kevés vörösbort

A Hildegard alvópárna természetesen nem mosható, viszont a külső huzat kézmeleg vízben mosható, vasalható. Szárítógépben ne szárítsuk.

Méret: kb. 30x40 cm.
Töltet: tönkölypelyva, betonikafű
Anyaga: 100% pamut vászon, angin
Súlya: kb. 800 gramm

Kellemes pihenést, szép álmokat kíván a Maria Treben patikája!

Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra