Vásárlói vélemények

Katalin írta: Mivel a kozmetikai termékek bőr allergiát váltottak ki, nagyon sok 'bio'-nak mondott terméket próbáltam, sajnos nem sok sikerrel. Végül eljutottam a "Maria Treben" termékekhez, amit már egy éve használok rendszeresen. Azóta elmúlt az allergiám és nagyon elégedett vagyok a termék minőségével. Mindenkinek őszinte szívvel ajánlom, aki természetes alapanyagból készült terméket szeretne használni.

Még több

Termékek / Könyvek / Maria Treben művei / Maria Treben: Gyógyfüvek Isten kertjéből

Maria Treben: Gyógyfüvek Isten kertjéből - Kép 1.

Maria Treben: Gyógyfüvek Isten kertjéből

bruttó egységár: 2.995 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron.

Termékleírás

Jó tanácsok Maria Treben gyógynövénybibliájából az egészség és a jó közérzet megőrzéséhez.

A kötet tartalma: gyógynövények gyűjtésére, felismerésére, gyógyerejére vonatkozó információk színes ábrákkal gazdagítva.

Tea- és salaktalanító kúrákat tartalmazó összeállítása hozzájárul a betegségek megelőzéséhez mely hosszútávon a betegségekre fordítandó pénz és energia megtakarítását eredményezi.

A könyv fő része alfabetikus sorrendben ismerteti azon egyszerűbb betegségeket, amelyek gyógynövényekkel sikeresen kezelhetők. A következő részben szereplő betegségek diagnosztizálására viszont feltétlenül szükségesnek tartja orvosok bevonását. Soraival szeretné megváltoztatni azt a mentalitást, miszerint sokan félnek orvosaik reakciójától, amit a gyógynövények felhasználása vált ki. Végül néhány levél, amely alátámasztja a gyógynövények jótékony hatásait.

"Mindent amit tudok, benne van ebben a könyvben!"- Maria Treben

A könyv kötése: keménytáblás.

Részlet a könyvből

Gyógynövényeink emberemlékezet óta nőnek Isten kertjében. Sajnos, idővel feledésbe merültek. Ebben maguk az emberek a vétkesek. Nyughatatlanok lettek, türelmetlenek, a kutatásban és tudományban elért eredményeik révén elbizakodottak, a műszaki fejlődés miatt mindinkább eltávolodtak a természettől, és borzasztóan elkényelmesedtek. A haladás megváltoztatott minket és világunkat, s a változásnak ez az iránya nem csupán pozitív volt.
Stressz, bőség és mértéktelenség új betegségek előidézői lettek. A betegeskedés sok ember számára mindent eluraló élettartalommá lett, mert a betegségek gondozást, részvétet, szeretetet és vonzalmat váltanak ki, olyan tapasztalatokat eredményeznek, amilyenekre egy egészséges embernek, mindenekelőtt névtelen nagyvárosokban, hiába kell várnia. Az orvosi várótermek részben átvették a társasági összejövetelek szerepét, amelyek korábban magától értetődően a napi élethez tartoztak. S ennél a változásnál egy, a saját egészségünkkel kapcsolatos átalakulás is végbement.
Sokan a gyógyszerek szedésénél is elvesztettek minden mértéket. A legenyhébb panaszokat is erős gyógyszerekkel kezelik, a megfontolásra alig marad idő, csak a gyors eredmény a fontos. Nem ok nélkül intenek az orvosok a körülöttünk egyre erőteljesebben elharapózó tablettamánia hatásaitól. Ha az emberek gyakrabban nyúlnának a gyógynövényekhez, ahelyett, hogy rögtön a patikába rohannak, és megveszik a "kényelmes" tablettákat, egyik leghőbb vágyam teljesülne.

Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra