Vásárlói vélemények

Kolozsváry Istvánné írta: Örömmel vettem kézhez az igényesen csomagolt natúrpárnákat. Finom illatukkal, különleges huzatukkal elégedett vagyok. Bízom benne, hogy nem csak számomra, de beteg férjemnek, és hosszú utazás előtt álló családtagjaimnak is hasznosnak bizonyulnak. Szép kivitelük miatt ajándéknak kiválóan alkalmasak. Korábban sokat olvastam a tönkölypelyva egészségre gyakorolt pozitív hatásáról, de a kereskedelemben eddig nem találkoztam vele. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy a Maria Treben patikája forgalmazza.

Még több

Termékek / Könyvek / Maria Treben művei / Maria Treben: Gyógyfüvek Isten kertjéből

Maria Treben: Gyógyfüvek Isten kertjéből - Kép 1.

Maria Treben: Gyógyfüvek Isten kertjéből

bruttó egységár: 2.995 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron.

Termékleírás

Jó tanácsok Maria Treben gyógynövénybibliájából az egészség és a jó közérzet megőrzéséhez.

A kötet tartalma: gyógynövények gyűjtésére, felismerésére, gyógyerejére vonatkozó információk színes ábrákkal gazdagítva.

Tea- és salaktalanító kúrákat tartalmazó összeállítása hozzájárul a betegségek megelőzéséhez mely hosszútávon a betegségekre fordítandó pénz és energia megtakarítását eredményezi.

A könyv fő része alfabetikus sorrendben ismerteti azon egyszerűbb betegségeket, amelyek gyógynövényekkel sikeresen kezelhetők. A következő részben szereplő betegségek diagnosztizálására viszont feltétlenül szükségesnek tartja orvosok bevonását. Soraival szeretné megváltoztatni azt a mentalitást, miszerint sokan félnek orvosaik reakciójától, amit a gyógynövények felhasználása vált ki. Végül néhány levél, amely alátámasztja a gyógynövények jótékony hatásait.

"Mindent amit tudok, benne van ebben a könyvben!"- Maria Treben

A könyv kötése: keménytáblás.

Részlet a könyvből

Gyógynövényeink emberemlékezet óta nőnek Isten kertjében. Sajnos, idővel feledésbe merültek. Ebben maguk az emberek a vétkesek. Nyughatatlanok lettek, türelmetlenek, a kutatásban és tudományban elért eredményeik révén elbizakodottak, a műszaki fejlődés miatt mindinkább eltávolodtak a természettől, és borzasztóan elkényelmesedtek. A haladás megváltoztatott minket és világunkat, s a változásnak ez az iránya nem csupán pozitív volt.
Stressz, bőség és mértéktelenség új betegségek előidézői lettek. A betegeskedés sok ember számára mindent eluraló élettartalommá lett, mert a betegségek gondozást, részvétet, szeretetet és vonzalmat váltanak ki, olyan tapasztalatokat eredményeznek, amilyenekre egy egészséges embernek, mindenekelőtt névtelen nagyvárosokban, hiába kell várnia. Az orvosi várótermek részben átvették a társasági összejövetelek szerepét, amelyek korábban magától értetődően a napi élethez tartoztak. S ennél a változásnál egy, a saját egészségünkkel kapcsolatos átalakulás is végbement.
Sokan a gyógyszerek szedésénél is elvesztettek minden mértéket. A legenyhébb panaszokat is erős gyógyszerekkel kezelik, a megfontolásra alig marad idő, csak a gyors eredmény a fontos. Nem ok nélkül intenek az orvosok a körülöttünk egyre erőteljesebben elharapózó tablettamánia hatásaitól. Ha az emberek gyakrabban nyúlnának a gyógynövényekhez, ahelyett, hogy rögtön a patikába rohannak, és megveszik a "kényelmes" tablettákat, egyik leghőbb vágyam teljesülne.

Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra