Vásárlói vélemények

Börcsök Éva Budapestről írta: Mivel egészséges vagyok, én immunerősítésre használtam a svédkeserűt. Azt tudom, hogy az első 1 litert szinte napok alatt megittam. Valószínű valami hiányzott akkor a szervezetemből és kívánta ezt a finom italt! Amikor feltöltődtem, akkor kevesebbet ittam és fokozatosan hagytam abba körülbelül 2,5 liter után. Számomra kiváló és csak ajánlani tudom mindenkinek, mert az őszi-téli időszakban is teljesen egészséges maradtam. Pedig tömegközlekedéssel járok. Busz, villamos, metró és sok emberrel találkozom, akik köhögnek, tüsszögnek stb.

Még több

Termékek / Könyvek / Egészséges élet, gyógynövények / Rachel Frély - A levendula titkai

Rachel Frély - A levendula titkai - Kép 1.

Rachel Frély - A levendula titkai

bruttó egységár: 1.480 Ft

AKCIÓS egységár: 1.258 Ft

darab

Termékleírás

Bár főként dísznövényként ismerjük, a levendula ezer olyan értékkel büszkélkedhet, melynek köszönhetően számos területen felhasználható, a szépségápolásban, a gyógyászatban, a gasztronómiában és a háztartásban.
Ennek a kiváló növénynek köszönhetően sikerrel szállhatunk harcba a különböző sérülésekkel, fáradtsággal, stresszel, gyógyszerfüggőséggel, korpával, de még a tetvekkel és molyokkal is!
Ez a kis útmutató végigvezet a levendula összes felhasználási területén, és számos példával illusztrálja mindezt.
Oldalszám:122
Méret (mm):120 x 160 x 12
Sziget kiadó
 
Részlet a könyvből:
 
A fáradtság, a stressz, a túlságosan bőséges étkezés vagy túlzott italfogyasztás mind kellemetlen fejfájáshoz vezethet. A fejfájást megkülönböztetjük a migréntől, melynek speciális tünetei vannak: fájdalmas görcsök, melyek tarthatnak több órán át, de akár három napig is; lüktető fájdalom, melyet émelygés, hányás kísérhet. Ezeket a tüneteket súlyosbíthatja a zajártalom, az erős fényhatások és a cigarettafüst.
Mit tegyünk? kerüljük a túlfűtött vagy erősen füstös helyiségeket. ne hagyjuk, hogy a fejfájás elurajkodjék rajzunk, azonnal cselekedjünk! Alkalmazzunk olyan gyógynövényeket, mint a levendula, bazsalikom, borsmenta, melyek enyhítik a kellemetlen tüneteket.
Miért a levendula? Mert fájdalomcsillapító, nyugtató hatású, stresszoldó, gyors enyhülést nyújt.
Tea: Tegyünk egy kávéskanál szárított levendulát  gyöngyöző, de nem forrásban lévő vízbe, hagyjuk állni tíz percig. Édesítsük egy kávéskanál levendulamézzel. Igyunk belőle többször, két étkezés között, és a fejfájás enyhűlni fog.
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra