Vásárlói vélemények

D.Éva Budapestről írta: Kíváncsiságból leptem meg magam egy cirbolyfenyő párnával és nem csalódtam! Csodás az illata, enyhén érezni az egész szobában, de legfőképp az ágy körül. Már az illatával megnyugtat, és kipihentebben ébredek. Nagyon szép a huzata, ajándékba is szívesen adnám..

Még több

Termékek / Könyvek / Egészséges élet, gyógynövények / Rachel Frély - A levendula titkai

Rachel Frély - A levendula titkai - Kép 1.

Rachel Frély - A levendula titkai

bruttó egységár: 1.480 Ft

darab

Termékleírás

Bár főként dísznövényként ismerjük, a levendula ezer olyan értékkel büszkélkedhet, melynek köszönhetően számos területen felhasználható, a szépségápolásban, a gyógyászatban, a gasztronómiában és a háztartásban.
Ennek a kiváló növénynek köszönhetően sikerrel szállhatunk harcba a különböző sérülésekkel, fáradtsággal, stresszel, gyógyszerfüggőséggel, korpával, de még a tetvekkel és molyokkal is!
Ez a kis útmutató végigvezet a levendula összes felhasználási területén, és számos példával illusztrálja mindezt.
Oldalszám:122
Méret (mm):120 x 160 x 12
Sziget kiadó
 
Részlet a könyvből:
 
A fáradtság, a stressz, a túlságosan bőséges étkezés vagy túlzott italfogyasztás mind kellemetlen fejfájáshoz vezethet. A fejfájást megkülönböztetjük a migréntől, melynek speciális tünetei vannak: fájdalmas görcsök, melyek tarthatnak több órán át, de akár három napig is; lüktető fájdalom, melyet émelygés, hányás kísérhet. Ezeket a tüneteket súlyosbíthatja a zajártalom, az erős fényhatások és a cigarettafüst.
Mit tegyünk? kerüljük a túlfűtött vagy erősen füstös helyiségeket. ne hagyjuk, hogy a fejfájás elurajkodjék rajzunk, azonnal cselekedjünk! Alkalmazzunk olyan gyógynövényeket, mint a levendula, bazsalikom, borsmenta, melyek enyhítik a kellemetlen tüneteket.
Miért a levendula? Mert fájdalomcsillapító, nyugtató hatású, stresszoldó, gyors enyhülést nyújt.
Tea: Tegyünk egy kávéskanál szárított levendulát  gyöngyöző, de nem forrásban lévő vízbe, hagyjuk állni tíz percig. Édesítsük egy kávéskanál levendulamézzel. Igyunk belőle többször, két étkezés között, és a fejfájás enyhűlni fog.
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra