Vásárlói vélemények

Pusztai Mária Magdolna írta: "Nagyon meg vagyok elégedve a választott termékekkel. Igényes és szép kivitel, minőséget biztosító termékek, biztonságos csomagolás, rövid szállítási határidő jellemzi a szolgáltatásukat. Rendszeresen rendelek Önöktől, ezért bátran ajánlom mindenkinek a Maria Treben Kft. "természet patikáját"."

Még több

Termékek / Könyvek / Egészséges élet, gyógynövények / Rachel Frély - A levendula titkai

Rachel Frély - A levendula titkai - Kép 1.

Rachel Frély - A levendula titkai

bruttó egységár: 1.480 Ft

AKCIÓS egységár: 1.332 Ft

darab

Termékleírás

Bár főként dísznövényként ismerjük, a levendula ezer olyan értékkel büszkélkedhet, melynek köszönhetően számos területen felhasználható, a szépségápolásban, a gyógyászatban, a gasztronómiában és a háztartásban.
Ennek a kiváló növénynek köszönhetően sikerrel szállhatunk harcba a különböző sérülésekkel, fáradtsággal, stresszel, gyógyszerfüggőséggel, korpával, de még a tetvekkel és molyokkal is!
Ez a kis útmutató végigvezet a levendula összes felhasználási területén, és számos példával illusztrálja mindezt.
Oldalszám:122
Méret (mm):120 x 160 x 12
Sziget kiadó
 
Részlet a könyvből:
 
A fáradtság, a stressz, a túlságosan bőséges étkezés vagy túlzott italfogyasztás mind kellemetlen fejfájáshoz vezethet. A fejfájást megkülönböztetjük a migréntől, melynek speciális tünetei vannak: fájdalmas görcsök, melyek tarthatnak több órán át, de akár három napig is; lüktető fájdalom, melyet émelygés, hányás kísérhet. Ezeket a tüneteket súlyosbíthatja a zajártalom, az erős fényhatások és a cigarettafüst.
Mit tegyünk? kerüljük a túlfűtött vagy erősen füstös helyiségeket. ne hagyjuk, hogy a fejfájás elurajkodjék rajzunk, azonnal cselekedjünk! Alkalmazzunk olyan gyógynövényeket, mint a levendula, bazsalikom, borsmenta, melyek enyhítik a kellemetlen tüneteket.
Miért a levendula? Mert fájdalomcsillapító, nyugtató hatású, stresszoldó, gyors enyhülést nyújt.
Tea: Tegyünk egy kávéskanál szárított levendulát  gyöngyöző, de nem forrásban lévő vízbe, hagyjuk állni tíz percig. Édesítsük egy kávéskanál levendulamézzel. Igyunk belőle többször, két étkezés között, és a fejfájás enyhűlni fog.
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra