Vásárlói vélemények

Katalin írta: Mivel a kozmetikai termékek bőr allergiát váltottak ki, nagyon sok 'bio'-nak mondott terméket próbáltam, sajnos nem sok sikerrel. Végül eljutottam a "Maria Treben" termékekhez, amit már egy éve használok rendszeresen. Azóta elmúlt az allergiám és nagyon elégedett vagyok a termék minőségével. Mindenkinek őszinte szívvel ajánlom, aki természetes alapanyagból készült terméket szeretne használni.

Még több

Termékek / Könyvek / Egészséges élet, gyógynövények / Rachel Frély - A csalán titkai

Rachel Frély - A csalán titkai - Kép 1.

Rachel Frély - A csalán titkai

bruttó egységár: 1.480 Ft

darab

Termékleírás

 A csalánt már évszázadok óta használták számos jó tulajdonsága miatt, de aztán kezdték fokozatosan elhanyagolni, és egy idő után már olyan csípős gyomnövénynek könyvelték el, amelyet a legtöbb ember nagy ívben kikerül. Pedig ha jobban megismerjük, felfedezhetjük benne jótékony segítőnket. Ez a kis útmutató a lehetséges felhasználás számos példáját kínálja a gyógyászat, a szépségápolás, a gasztronómia és a kert területén.
Oldalszám:120
Méret (mm):120 x 160 x 12
Sziget kiadó
 
Részlet a könyvből:
 
Teljesen normális dolog, ha az embernek naponta 30-100 hajszála kihullik. De az élet egyes szakaszaiban, bizonyos évszakokban, kezelések vagy egy stresszes esemény hatására több haja is kihullhat az embernek.
Korlátozzuk az agresszív tényezőket. Ritkábban tetessünk a hajunkba tartós hullámot vagy festessünk, kerüljük a túlságosan maró samponokat és a túl forró vizet. lehetőleg szabad levegőn szárítsuk a hajunkat, ne hajszárítóval.
Miért éppen a csalán? A csalán ásványi gazdagsága (szilícium, vas, magnézium) nyomelemei (cink, réz) és vitaminjai (B-vitaminok) által visszadja a haj életerejét. javasoljuk a hajhullás megelőzésére, és ha újra nő a hajunk.
Erősítő és revitalizáló hajvíz: Egy hónapon keresztül naponta alkalmazzuk a hajas fejbőr berörzsölésére. Vágjunk össze 50g friss csalánlevelet. Nyomjuk ki a levét préssel vagy gyümölcscentrifugával. A csalánlevet öntsük egy sötét falú, hermetikusan záródó üvegbe. Címkézzük fel. A hajvíz több napig eltartaható a hűtőszekrénybe.
 
 
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra