Vásárlói vélemények

D.Éva Budapestről írta: Kíváncsiságból leptem meg magam egy cirbolyfenyő párnával és nem csalódtam! Csodás az illata, enyhén érezni az egész szobában, de legfőképp az ágy körül. Már az illatával megnyugtat, és kipihentebben ébredek. Nagyon szép a huzata, ajándékba is szívesen adnám..

Még több

Termékek / Könyvek / Egészséges élet, gyógynövények / Rachel Frély - A csalán titkai

Rachel Frély - A csalán titkai - Kép 1.

Rachel Frély - A csalán titkai

bruttó egységár: 1.480 Ft

AKCIÓS egységár: 1.332 Ft

darab

Termékleírás

 A csalánt már évszázadok óta használták számos jó tulajdonsága miatt, de aztán kezdték fokozatosan elhanyagolni, és egy idő után már olyan csípős gyomnövénynek könyvelték el, amelyet a legtöbb ember nagy ívben kikerül. Pedig ha jobban megismerjük, felfedezhetjük benne jótékony segítőnket. Ez a kis útmutató a lehetséges felhasználás számos példáját kínálja a gyógyászat, a szépségápolás, a gasztronómia és a kert területén.
Oldalszám:120
Méret (mm):120 x 160 x 12
Sziget kiadó
 
Részlet a könyvből:
 
Teljesen normális dolog, ha az embernek naponta 30-100 hajszála kihullik. De az élet egyes szakaszaiban, bizonyos évszakokban, kezelések vagy egy stresszes esemény hatására több haja is kihullhat az embernek.
Korlátozzuk az agresszív tényezőket. Ritkábban tetessünk a hajunkba tartós hullámot vagy festessünk, kerüljük a túlságosan maró samponokat és a túl forró vizet. lehetőleg szabad levegőn szárítsuk a hajunkat, ne hajszárítóval.
Miért éppen a csalán? A csalán ásványi gazdagsága (szilícium, vas, magnézium) nyomelemei (cink, réz) és vitaminjai (B-vitaminok) által visszadja a haj életerejét. javasoljuk a hajhullás megelőzésére, és ha újra nő a hajunk.
Erősítő és revitalizáló hajvíz: Egy hónapon keresztül naponta alkalmazzuk a hajas fejbőr berörzsölésére. Vágjunk össze 50g friss csalánlevelet. Nyomjuk ki a levét préssel vagy gyümölcscentrifugával. A csalánlevet öntsük egy sötét falú, hermetikusan záródó üvegbe. Címkézzük fel. A hajvíz több napig eltartaható a hűtőszekrénybe.
 
 
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra