Vásárlói vélemények

Pusztai Mária Magdolna írta: "Nagyon meg vagyok elégedve a választott termékekkel. Igényes és szép kivitel, minőséget biztosító termékek, biztonságos csomagolás, rövid szállítási határidő jellemzi a szolgáltatásukat. Rendszeresen rendelek Önöktől, ezért bátran ajánlom mindenkinek a Maria Treben Kft. "természet patikáját"."

Még több

Termékek / Könyvek / Egészséges élet, gyógynövények / Josette Rousselet-Blanc - Nagyanyáink házipatikájából

Josette Rousselet-Blanc - Nagyanyáink házipatikájából - Kép 1.

Josette Rousselet-Blanc - Nagyanyáink házipatikájából

bruttó egységár: 1.480 Ft

AKCIÓS egységár: 1.258 Ft

darab

Termékleírás

Nagyanyáink gyógymódjai és jól bevált gyógyító szerei még ma is sokat segíthetnek.
A különböző bajokra - a pattanásoktól az égési sebeken, a hajproblémákon (zsíros, száraz, korpás), az izomgörcsökön, a fáradtságon, a másnaposságon, a dagadt lábon, a rovarcsípéseken, az emésztési zavarokon át egészen a szemölcsökig - számos egyszerű, olcsó és természetes alapú szer létezik. Ezek közé tartozik az árnika, a perubalzsam, a Dakin-oldat és sok más szer, amelyek mind remekül kiegészítik a család házipatikáját.
 
Részlet a könyvből:
Petrezselymes ránctalanító folyadék: A petrezselyem egyik jó tulajdonsága, hogy összehúzza a pórusokat és feszesíti a bőrt. íáztassunk be egy ksi csokor petrezselymet vízbe legalább 24 órára, majd nyomkodjuk végig ezzel a folyadékkal a ráncainkat, ráncocskáinkat. Ezt legalább egy héten keresztül mindennap végezzük el. A folyadék lezárt edényben 3 napig eláll hűvös helyen.
 
Oldalszám:120
Méret (mm):120 x 160 x 110
Sziget kiadó
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra