Vásárlói vélemények

Madarász Judit Körmendről írta: Már több éve használom a téli időszakban férjemmel együtt a Lándzsás útifű szirupot. Jótékony hatása van a köhögés csillapításában, megfázásos eredetű betegségek megelőzésében. Kellemes, finom íze miatt is szívesen használjuk és ajánljuk kisgyermekeknek is.

Még több

Termékek / Könyvek / Egészséges élet, gyógynövények / Elisabeth Andréani - A méz titkai

Elisabeth Andréani - A méz titkai - Kép 1.

Elisabeth Andréani - A méz titkai

bruttó egységár: 1.480 Ft

AKCIÓS egységár: 1.258 Ft

darab

Termékleírás

A könyvből megismerjük a méz változatait és származékait: a méhpempőt, a propoliszt, a pollent és a viaszt. Tartalmaz továbbá recepteket, melyek egyszerűek, olcsók és egészségesek. A könyv első része a a méz kultúrtörténetével, vegyi összetételével, élettani hatásaival és alkalmazásaival foglalkozik. A második rész olyan recepteket tartalmaz, amelyek egyszerűek, olcsók és egészségesek.

Részlet a könyvből:

Akár a dohányzástól, akár a hangszalagunk túlzott igénybe vételétől megy el a hangunk, ilyenkor az első dolgunk mindig a következő legyen: kerüljük a beszédet. A csillapító kezelések hasonlóak , mint a torokfájás esetében: gargarizálás, meleg vizes, méz- és citromalapú italok fogyasztása naponta négyszer, egy kis propolisz elrágcsálása minden étkezés után. Ha nem vagyunk aznap otthon, akkor megelégedhetünk azzal is, hogy mézes cukrot szopogatunk, ami rendszerint fenyőgyantát is tartalmaz, és/vagy propoliszt rághatunk.

Oldalszám:120
Méret (mm):120 x 160 x 120
Sziget kiadó
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra