Vásárlói vélemények

Pusztai Mária Magdolna írta: "Nagyon meg vagyok elégedve a választott termékekkel. Igényes és szép kivitel, minőséget biztosító termékek, biztonságos csomagolás, rövid szállítási határidő jellemzi a szolgáltatásukat. Rendszeresen rendelek Önöktől, ezért bátran ajánlom mindenkinek a Maria Treben Kft. "természet patikáját"."

Még több

Termékek / Könyvek / Egészséges élet, gyógynövények / Elisabeth Andréani - A méz titkai

Elisabeth Andréani - A méz titkai - Kép 1.

Elisabeth Andréani - A méz titkai

bruttó egységár: 1.480 Ft

darab

Termékleírás

A könyvből megismerjük a méz változatait és származékait: a méhpempőt, a propoliszt, a pollent és a viaszt. Tartalmaz továbbá recepteket, melyek egyszerűek, olcsók és egészségesek. A könyv első része a a méz kultúrtörténetével, vegyi összetételével, élettani hatásaival és alkalmazásaival foglalkozik. A második rész olyan recepteket tartalmaz, amelyek egyszerűek, olcsók és egészségesek.

Részlet a könyvből:

Akár a dohányzástól, akár a hangszalagunk túlzott igénybe vételétől megy el a hangunk, ilyenkor az első dolgunk mindig a következő legyen: kerüljük a beszédet. A csillapító kezelések hasonlóak , mint a torokfájás esetében: gargarizálás, meleg vizes, méz- és citromalapú italok fogyasztása naponta négyszer, egy kis propolisz elrágcsálása minden étkezés után. Ha nem vagyunk aznap otthon, akkor megelégedhetünk azzal is, hogy mézes cukrot szopogatunk, ami rendszerint fenyőgyantát is tartalmaz, és/vagy propoliszt rághatunk.

Oldalszám:120
Méret (mm):120 x 160 x 120
Sziget kiadó
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra