Vásárlói vélemények

Hajnalka Bátmonostorról írta: Maria Treben könyvét a családban eredményesen használom. Az ott leírtak miatt szerettem volna svédkeserűt készíteni, de az alapanyagok beszerzése nehéz. A svédkeserű fűszerkeverékben minden a kellő mennyiségben benne van.

Még több

Termékek / Könyvek / Egészséges élet, gyógynövények / Bernard Montelh - A ​fokhagyma titkai

Bernard Montelh - A ​fokhagyma titkai - Kép 1.

Bernard Montelh - A ​fokhagyma titkai

bruttó egységár: 1.480 Ft

AKCIÓS egységár: 1.258 Ft

darab

Termékleírás

A fokhagyma, amelyet általában a konyhában használunk, kiváló tulajdonságai miatt jól alkalmazható az egészségvédelemben, sőt még a kertünkben is nagyon hasznos. Ebből a kis útmutatóból számos természetes módszert tanulhatunk, melyekkel például elmulaszthatjuk a szemölcsöket, enyhíthetjük a rovarcsípéseket, elűzhetjük a molyokat a szekrényekből, elpusztíthatjuk a kerti levéltetveket. Ezek után megismerkedhetünk néhány olyan recepttel, amelyekben a fokhagyma a főszereplő. Próbáljuk ki ezeket! Aknázzuk ki a fokhagyma jótékony hatásait.

Részlet a könyvből:

A forralt bor, citrommal, szegfűszeggel és fahéjjal ízesítve jól ismert téli "gyógymód" és nagyon jó iszogatni, feltéve ha nem visszük túlzásba. Ha néhány csepp fokhagymát is hozzáadunk a klasszikus készítményhez, azzal felerősítjük fertőtlenítő hatását, és szokatlan ízt kölcsönzünk neki.

 

Oldalszám:118

Méret (mm):120 x 160 x 120

Sziget kiadó

 

Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra