Vásárlói vélemények

Kolozsváry Istvánné írta: Örömmel vettem kézhez az igényesen csomagolt natúrpárnákat. Finom illatukkal, különleges huzatukkal elégedett vagyok. Bízom benne, hogy nem csak számomra, de beteg férjemnek, és hosszú utazás előtt álló családtagjaimnak is hasznosnak bizonyulnak. Szép kivitelük miatt ajándéknak kiválóan alkalmasak. Korábban sokat olvastam a tönkölypelyva egészségre gyakorolt pozitív hatásáról, de a kereskedelemben eddig nem találkoztam vele. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy a Maria Treben patikája forgalmazza.

Még több

Termékek / Könyvek / Egészséges élet, gyógynövények / Bernard Montelh - A ​fokhagyma titkai

Bernard Montelh - A ​fokhagyma titkai - Kép 1.

Bernard Montelh - A ​fokhagyma titkai

bruttó egységár: 1.480 Ft

darab

Termékleírás

A fokhagyma, amelyet általában a konyhában használunk, kiváló tulajdonságai miatt jól alkalmazható az egészségvédelemben, sőt még a kertünkben is nagyon hasznos. Ebből a kis útmutatóból számos természetes módszert tanulhatunk, melyekkel például elmulaszthatjuk a szemölcsöket, enyhíthetjük a rovarcsípéseket, elűzhetjük a molyokat a szekrényekből, elpusztíthatjuk a kerti levéltetveket. Ezek után megismerkedhetünk néhány olyan recepttel, amelyekben a fokhagyma a főszereplő. Próbáljuk ki ezeket! Aknázzuk ki a fokhagyma jótékony hatásait.

Részlet a könyvből:

A forralt bor, citrommal, szegfűszeggel és fahéjjal ízesítve jól ismert téli "gyógymód" és nagyon jó iszogatni, feltéve ha nem visszük túlzásba. Ha néhány csepp fokhagymát is hozzáadunk a klasszikus készítményhez, azzal felerősítjük fertőtlenítő hatását, és szokatlan ízt kölcsönzünk neki.

 

Oldalszám:118

Méret (mm):120 x 160 x 120

Sziget kiadó

 

Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra