Vásárlói vélemények

D.Éva Budapestről írta: Kíváncsiságból leptem meg magam egy cirbolyfenyő párnával és nem csalódtam! Csodás az illata, enyhén érezni az egész szobában, de legfőképp az ágy körül. Már az illatával megnyugtat, és kipihentebben ébredek. Nagyon szép a huzata, ajándékba is szívesen adnám..

Még több

Termékek / Könyvek / Egészséges élet, gyógynövények / Bernard Montelh - A ​fokhagyma titkai

Bernard Montelh - A ​fokhagyma titkai - Kép 1.

Bernard Montelh - A ​fokhagyma titkai

bruttó egységár: 1.480 Ft

darab

Termékleírás

A fokhagyma, amelyet általában a konyhában használunk, kiváló tulajdonságai miatt jól alkalmazható az egészségvédelemben, sőt még a kertünkben is nagyon hasznos. Ebből a kis útmutatóból számos természetes módszert tanulhatunk, melyekkel például elmulaszthatjuk a szemölcsöket, enyhíthetjük a rovarcsípéseket, elűzhetjük a molyokat a szekrényekből, elpusztíthatjuk a kerti levéltetveket. Ezek után megismerkedhetünk néhány olyan recepttel, amelyekben a fokhagyma a főszereplő. Próbáljuk ki ezeket! Aknázzuk ki a fokhagyma jótékony hatásait.

Részlet a könyvből:

A forralt bor, citrommal, szegfűszeggel és fahéjjal ízesítve jól ismert téli "gyógymód" és nagyon jó iszogatni, feltéve ha nem visszük túlzásba. Ha néhány csepp fokhagymát is hozzáadunk a klasszikus készítményhez, azzal felerősítjük fertőtlenítő hatását, és szokatlan ízt kölcsönzünk neki.

 

Oldalszám:118

Méret (mm):120 x 160 x 120

Sziget kiadó

 

Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra