Vásárlói vélemények

Madarász Judit Körmendről írta: Már több éve használom a téli időszakban férjemmel együtt a Lándzsás útifű szirupot. Jótékony hatása van a köhögés csillapításában, megfázásos eredetű betegségek megelőzésében. Kellemes, finom íze miatt is szívesen használjuk és ajánljuk kisgyermekeknek is.

Még több

Termékek / Könyvek / Egészséges élet, gyógynövények / Bernadette Bachle-Helde/Ursel Bühring - Gyógyító borogatások és pakolások

Bernadette Bachle-Helde/Ursel Bühring - Gyógyító borogatások és pakolások - Kép 1.

Bernadette Bachle-Helde/Ursel Bühring - Gyógyító borogatások és pakolások

bruttó egységár: 2.950 Ft

AKCIÓS egységár: 2.655 Ft

darab

Termékleírás

Maradjunk egészségesek!

A borogatások csodát tesznek, és valóban orvosolják a bajt. Káros mellékhatások nélkül alkalmazhatjuk őket, ha betartunk néhány praktikus tanácsot. A könyvből megtanulhatjuk az ehhez szükséges tudnivalókat. 
A szerzőnők részletesen bemutatják, hogy az egyes panaszokra mely borogatások alkalmazhatók, hogyan készítsük el, és hogyan helyezzük fel őket. Így természetes módszerrel őrizhetjük meg egészségünket.
 

Oldalszám:138

Méret (mm):170 x 240 x 13

Sziget kiadó

Részlet a könyvből:

Az árnika az egyik legismertebb gyógynövény. Értékes hatóanyagai révén gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatású, lelohasztja a duzzanatokat, és segít a vérömlenyek és sérülések gyorsabb gyógyulásában. Hatóanyagai a bőrön keresztük közvetlenül az ízülethez vagy a fájós testrészhez jutnak. Az árnikát rándulások, zúzódások, húzódások, vérömlenyek, valamint ízületi tömlőgyulladások, visszérpanaszok, a láb vízpangása, reumatikus panaszok, váll- és tarkófeszülés esetén alkalmazzák.

Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra